0
0

Bună seara, părinte. Am 2 copii, un băiat şi o fată, băiatul este în clasa a-8-a, cam de aproape un an nu mă mai pot înţelege cu el, am crezut că şi-a făcut vreun cerc de copii, care îl învaţă diverse lucruri şi deia nu ascultă , nu poţi să-i zici nimic, că se inervează şi pleacă de acasă, se schimbă la faţă şi are o privire foarte urâtă. Acum 3 săptămâni am fost şi am depus acatiste pentru binele şi îndreptarea lui că într-un an mi ia mai blestemat şi soacra-mea pe amândoi copii, că se ceartă cu ei mereu şi am zis că poate din cauza asta face copilul aşa. La una din biserici i-am povestit preotului şi m-a sfătuit să mă duc cu el la Sfântul Maslu şi aşa am făcut, dar către sfârşitul slujbei, copilul a început să se agite, să se enerveze, să-i vină rău, nu era ceva obişnuit, că aşa făcea când îi ziceam ceva, ba chiar îl durea capul, picioarele, în partea dreapt. Am zis că are apendicită, doctorii l-au consultat şi au zis că trebuie operat, l-am operat, dar el face la fel, preotul mi-a zis să citesc acatistul Sfântului Mina, pentu că fură şi bani din casă şi i-a făcut şi dezlegare de blestem. După ce am venit cu el de la biserică, mi-a povestit că îi venea să se enerveze în timpul slujbei şi deabea aştepta să venim acasă, atunci m-am gândit că copilul meu are făcut ceva cu lucru rău. Am început să ţin post lunea, miercurea şi vinerea şi să citesc timp de 40 de zile acatistul sfântului Ciprian fără rugăciune, acatistul sfântului prooroc Ilie şi acatistul sfântului mucenic Mina, în fiecare dimineaţă, după ce mă rog, cu ulei de la Maslu, îi stropesc şi îi pun să bea aghiasmă în fiecare dimineaţă, se vede o ameliorare. E bine ce fac părinte, sau ce trebuie să fac pentru copii mei? Ce li se întâmplă? Şi ce să fac? Vă mulţumesc!

  • LILIANA a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună seara. E bine ce faceţi. Nu ascultaţi prea mult ce spun alţii ci încercaţi să găsiţi soluţii chiar în voi! Fiţi mereu aproape de copii şi învaţaţii dreapta credinţă. Poate că ar fi bine să îşi găsească un preot la care să se spovedească mai des. Dumneavoastră fiţi mai silitori în creşterea lor duhovnicească. Întăriţii în credinţă şi în lumea virtuţiilor şi rămâneţi în rugăciunile pe care le faceţi. În ce priveşte Acatstul Sfântului Mina: el se face în cazul că cineva e păgubit şi pentru a se descoperi cei care au păgubit. Să specificaţi la sfârşitul Acatistului printr-o rugăciune simplă a inimii:

Doamne astâmpără patima furtului, stingând această flacără pătimaşă din sufletul copilului meu cu apa cea plină de har a Sfântului Tău Duh.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.