Nelinistea copilasului meu

0
0

Bună seara, părinte. Doresc să adresez şi eu o întrebare, aş vrea să mă îndrumaţi. Am născut un băiaţel care din a 3 zi de naştere e cu dureri, nu reuşesc să ieşim dintr-o boală şi dăm de alta, timp de jumătate de an doarme foarte, foarte rău noaptea, şi ziua de câteva ori câte 25 minute, geme în somn, nu reuşesc să fac nimic din treburile casnice, cu soţul ne gândim, poate e vreun blestam, de ne chinuim aşa. N-a primit nici o vaccină, de fiecare dată e bolnav cu ceva, simt că nu mai am puteri şi mă întristez că nu pot cu nimic să-l ajut. Poate este vreo rugăciune cu care să ne adresăm, s-o citească pentru el. La biserică ne ducem aproape în fiecare Duminică, îl împărtăşim, la dezbracat tot am stat de multe ori. Vă rog mlt părinte, poate puteţi să ne ajutaţi cu un sfat.

  • You must to post comments
0
0

Bună să fie și seara și ziua în care vă răspundem. Poate să fie și blestem și vrăji și multe altele. Dar înainte de aceasta hai să vedem de nu cumva în păcatele noastre se află durerea copilului: Păcate ascunse și nemărturisite, dar și repetate. Relații sexuale în timpul sarcinii, concepere în momente nepotrivite trăirii noastre duhovnicești (momente de beție, fumatul, perioadă de post etc.). Mergeți și vorbiți cu duhovnicul vostru și spuneți tot ce v-am spus și cereți să vă ajute în luminarea acestor lucruri. Iar de se va găsi imboldul durerii copilului în păcatele voastre atunci vă lămuriți voi în ceea ce e de făcut. Dar să țineți legătură și cu medicul copilului, ca nu cumva, în toată perioada aceasta a lămuririi voastre, să nu se agraveze starea copilului.

Nenumărate vindecări ai arătat, Născătoare de Dumnezeu, în tot locul răspândindu-se lauda minunilor tale. Tu, care eşti şi pentru noi mamă iubitoare de fii, arată dragostea ta şi acestui copil greu încercat de suferinţă.

Te rugăm, Doamne, vindecă durerea acestui copil, robul Tău (numele). Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, Care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii Tale.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.