0
0

Bună seara, Părinte. Mi-e sufletul înegrit, nu ştiu ce să fac. Simt că nu-mi mai iubesc soţul, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ne-am răcit şi nici răbdare nu mai avem unul cu celălalt. Acum 4 ani în urmă, era altfel, nu ne certam, ne respectam, ne înţelegeam bine. Acum totul este invers, şi mă gândesc că poate nu ne mai iubim sau poate nici la început nu era vorba de iubire, pur şi simplu ne înţelegeam şi ne respectam, nu era vorba de atracţie fizică nicidecum. Nu ştiu ce să fac Părinte, pe ce drum s-o apucăm, avem şi un copil, care din păcate suferă cel mai mult. Suntem amândoi foarte nervoşi şi ne certăm de la orice fleac, şi chiar cei din jur observă că nu suntem uniţi şi că ne-am răcit mult. Mă iertaţi vă rog.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Faceți pașaport și mergeți la mare. Luați un pic de timp liber pentru a petrece împreună și pentru a vă liniști. Lăsați copilăria și apucați-vă serios de treabă. Familia solicită mult efort și timp pentru a o desăvârși. Dar voi pierdeți timpul cu lucrurile mărunte. Apoi după ce reveniți de la odihnă: la duhovnic. Cu rugăciune și binecuvântare veți vedea că vă iubiți din nou.Foot in mouth

 Simt că v-ați plictisit unul de celălalt, ați terminat de savurat unul de la altul ceea ce era dargoste, sau poate că nici nu ați ajuns să gustați așa ceva. La luptă fraților. Odată ce ați pus mâna pe coarne drum înapoi nu mai există și nici măcar privirea să nu v-o întoarceți spre trecut.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.