sfat

0
0

Bună seara, părinte, sfatul pe care vi-l cer e legat de comportamentul pe care trebuie să îl am. Îmi doresc şi eu pe cineva alături, cu care să pot intemeia o familie. După ultimele experienţe negative am decis să-mi schimb modul de viaţă. Apropiere de Dumnezeu prin participarea la Sf.Liturghie, rugăciuni şi post după puterile mele. Părinte, valurile vieţii m-au adus în străinătate unde e foarte greu să socializezi, să faci cunoştinţe. Părerea dumneavoastră e că dau dovadă de slăbiciune să mă gândesc câteodată că practic e aproape imposibil să pot cunoaşte pe cineva, văzând realitatea vieţii mele, casa, serviciul şi biserica. Eu lupt să alung gândurile acestea şi să cred cu tot sufletul că atunci când Domnul va decide, îmi va scoate în cale pe cineva fără căutări, care este sfatul dvs. Mulţumesc din suflet. Dumnezeu să ne ajute pe toţi.

  • camelia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Ce pot spune eu mai mult decât spune Scriptura: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă” Matei 6,33. Dar nu căutare în sensul de a merge la biserică și a o căuta cu privirea. Sufletul să descopere prezența lui Hristos, acolo în cămăruța inimioarei. Și restul va veni de la Domnul. Și să aveți capacitatea de a privi toate cele care vin spre voi, ca nu cumva să fie de la Domnul și voi să fiți în nepăsare: așteptând să vi se bage în traistă. Rugați-vă neîncetat și Domnul cel ce cunoaște cele lăuntrice ale voastre vă va da întru prisosul bucuriei voastre.

O, grea este crucea răbdării, și greu îmi este să nu fiu covârșit de ea. Dar în Tine îmi pun nădejdea. Ajută-mă, Doamne, să iubesc Biserica, să stărui în rugăciune și să am râvnă pentru împlinirea poruncilor Tale.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.