0
0

Sărut mâna, părinte! De mult timp mă frământă un gând… cu aproape 5 ani în urmă, m-am îndrăgostit de un băiat. M-am rugat mult… foarte mult pentru el (el n-a știut asta niciodată)…mă rugam să fim împreună. Am ales aceeași meserie pentru a fi aproape, cu speranța de a fi împreună. Acum eu am pe altcineva, el (ironia sorții) e împreună cu o colegă de grupă. Dar..de fiecare dată, nu știu de unde apare încă speranța că poate-poate…Părinte, ajutați-mă vă rog!…Cum să trăiesc? Băiatul de lângă mine mă iubește foarte mult, de un an sântem împreună. Poate mintea mea e blocată cu cine nu trebuie?…Dumnezeu nu mă poate lăsa să trăiesc cu așa povară…într-adevăr e o povară…

  • Victoria a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă Victoria, nu e chiar corect să-L lăsați pe Dumnezeu să facă ordine în capul Dvs. Aceasta, pentru că Dumnezeu nea înzestrat pe toți cu liber arbitru, adică, noi singuri, ne decidem drumul vieții noastre, nu Dumnezeu hotărăște pentru noi. Mai mult ca atât, eu consider foarte corect acest lucru, pentru că, dacă ve-ți lua o decizie greșită, și lucrurile nu vor merge cum trebuie, tot pe Dumnezeu ve-ți căuta să-L învinuiți. Ori, proverbul din vechime spune foarte clar: ”Cum îți ve-i așterne, așa ve-i dormi”!

Altceva vă sfătui! Vă îndemn să vă rugați Domnului Dumnezelui nostru să vă umple mintea de înțelepciune, să alegeți pentru viață persoana pe care o iubiți și cu care realmente vă simțiți bine. De altfel, dragă Victoria, nefericită ve-i fi toată viața! Dumnezeu să te ajute!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.