0
0

Sărut mâna părinte. Am o verișoară care a născut prin cezariană un îngeraș de fetiță, însă imediat după aceea starea verișoarei s-a agravat și a fost adusă de urgență la reanimare în Chișinau și a mai fost operată a treia zi încă o dată, prin momente grele am trecut cu toții căci medicii dădeau puține șanse. Însă aceste momente ne-au unit în rugăciune și cu nădejdea că la Domnul toate sunt cu putință ne-am rugat foarte mulți pentru ea și Domnul care este Bun și Milostiv ne-a auzit rugăciunile și pericolul a trecut deși este încă foarte slăbită vă rog pe toți care o să citiți mesajul acesta să o pomeniți în rugăciunile voastre pe Tatiana căci unde se roagă mai mulți acolo este și Domnul, a Lui fie slava în veci. Știți părinte în acele momente am auzit-o pe mama spunind că s-a rugat și la bunei mei care sunt în cer să se roage pentru ea căci sunt mai aproape de Domnul. Spuneți-mi vă rog dacă e bine să facem asta căci eu prima dată aud așa ceva? Mulțumesc. Slavă Ție Dumnezeul nostru, nădejdea noastră Slavă Ție!

  • You must to post comments
0
0

Mare este credința voatră fie vouă după cum credeți. Scump cititorule. Dacă ai ajuns aici să citești strigarea mea către tine nu trece cu pesimizmul pe alături și încearcă un gând bun să lași în sufletul tău pomenind numele Tatiana, mamă care este o eroină. Un simplu gând: „Doamne miluiește-Te spre ea și grăbește-Te de o ajută” poate să îi ușureze durerea și să o aducă sănătoasă alături de cei dragi, spre aș crește odorul în frica de Dumnezeu. În ce privește rugăciunea mamei către bunei. Eu aș spune mai degrabă că a fost o cerere către ei. Rugăciunile sunt toate ale Domnului chiar dacă vin prin mai multe locuri. Nu e rău să îi rugăm pe cei apropiați, care sunt deja dincolo, să se roage pentru noi, dar nu înainte să le cerem rugăciuni celor care au o viața vrednică de pomenire: mucenici, sfinți, îngeri ….

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primește smerita mea rugăciune pentru iertarea păcatelor mele și ca un îndurat, cu dreapta Ta cea atotputernică stinge-i focul ce a cuprins-o pe sora noastră Tatiana, încetează-i boala și cu milostivirea Ta ridic-o din patul durerilor, pentru slava numelui Tău. Ca Tu ești doctorul sufletelor și al trupurilor noastre și Ție slavă înălțăm, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.