Bunica

0
0

Cum o pot convinge pe bunica mea să vină la Biserica? S-a închis în casă/curte și nu mai vrea să comunice cu nimeni. Cum o pot ajută? Ce rugăciune să citesc?

  • Georgiana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Cred că singurul lucru care e nevoie pentru ea acum e să îi fiți alături și să o țineți în plină comunicare. Să o ajutați să treacă peste această încercare și să nu ajungă mai rău. Mai sunt momente în care cei trecuți prin viață necesită retragere în liniște. Nu o forțați și nu insistați să îi stricați ceea ce preferă. Lăsați să fie în liniște dar și nu în liniște totală. Ar fi bine deasemenea să încercăm să căutam și noi cândva un loc care să ne aducă mai mult liniște. Dar să nu renunțăm la Domnul. De aceea ar fi bine să mai mergeți pe la bunică și să îi mai spuneți câte ceva despre Domnul și să îi mai recomandați să mai citească acolo în liniștea ei unele rugăciuni. Nu e nevoie să vină la Biserică, nu e nevoie să vă stresați în a o aduce la Biserică, pentru a fi cu Domnul, important este să nu se depărteze de Domnul în acea stare în care este. Și va veni singur timpul când bătrânica va dori să meargă la Biserică. Va simți această nevoie. Deci nu vă luptați cu ce nu trebuie ci încercați să țineți aprinsă lumânarea atunci când trebuie.

Domnul să fie cu ea și să îi dea putere de a trece peste încercările anilor grei la care se află. Să ne iubim bunicii căci în ei e sfințenia.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.