nunta 19 mai 2013

0
0

Mulțumim Părinte! Nu suntem genul persoanelor care la o sărbătoare să fie în patima ”beției” sau și mai rău ”a vomei”, iar la nunta noastră credem că mai important este să ne amintim cu plăcere ulterior de acele momente frumoase, decât… în așa fel nu avem dubii privitor alcoolul sau voma. Ne dorim mult să ne împărtășim înaintea cununiei și așa și planificasem ca seara să ne mărturisim. Însă vrem să știm dacă nu intrăm deodată în păcat cu dansurile sau veselia nunții, fiind în aceeași zi și împărtășania? Biserica la care vrem să facem cununia e pe stil nou. Mulțumim mult pentru răspunsuri, luminări și îndrumări!

  • Angela a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Frate, faceți totul să fie decent și nu ceva ieșit din comun. Și ca să vă bucur: de la ora 18 seara începe altă zi liturgică. Deci practic voi o să fiți a doua zi! Luați aminte și faceți să fie cât mai plăcut înaintea lui Dumnezeu.

De veți fi cu Domnul toate vor fi plăcute Lui. Domnul să vă ajute în noua familie. Și să nu uitați: grea e calea căsătoriei dar au fost din acei care s-au mântuit și din această biserică.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.