ruga

0
0

Sărut mâna părinte mă numesc MARIA, am 50 ani, mamă a 2 fete căsătorite cu copil și cealaltă în iulie o să nască și sunt mulțumită că trăiesc cu frică de Dumnezeu. Acum vreau pe scurt să vă spun oful meu să mă ajutați, lucrez într-un spital, Maternitate la lehuze, și avem o șefă pe nume Tamara care ne face viața grea ne schimbă pe secții aduce pe altele cred pentru beneficii. Așa avem salarii micii, treabă multă, ne e frică de ea și de manangera spitalului. Că ne dă afară și nu putem să zicem nimic. Te rugăm părinte și pe Bunul Dumnezeu să aibă milă și de mine păcătoasa, VĂ SĂRUT MÂNA

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Oful l-ați spus, dar iată că nu ați cerut ajutor. Presupun că vreți să vă spunem ce să faceți. Rugați-vă pentru cei care vă prigonesc. Așa ne învață Hristos? Cum citiți? Deci și eu vă spun așa să faceți. Și să vă bucurați că aveți oameni lângă voi care aduc contribuția lor la întărirea voastră întru răbdare. Să nu credeți că e rău că sunteți acolo. E un loc al durerilor acea secție, dar un loc a acelor persoane care după cum ne asigură apostului: se mântuiesc. Nu mai luați în seamă răutatea celor din jur ci meditați mai mult la misiunea celor care trec prin mâinele voastre. Aveți o mare misiune: de a pune pe picioare pe cele care își pierd puterile în șansa pentru mântuire. La aceasta să meditați și faceți-vă bine treaba și nu veți fi supusă eliberării din servici. Înțeleg că nu e plata pe măsura efortului dar mulțumiți Domnului și pentru aceasta. Mai multe veți primi de la Domnul, dacă desigur veți fi conștientă de plata care aduce după sine îngrijirea acestor persoane. Rugați-vă Măicuței Domnului a cărui nume purtați și ea va fi atât sprijinul vostru în aceste momente dar nu vă va lăsa în suferință.

Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.