Ma iertati, dar tre sa va spun finalul asa cum pot in durerea mea...Parintele ma imbratisat si mi-a zis ca e pacat, dar daca nu ma pot darui total nu poate sa-mi zica ce sa fac pentru ca stie ca eu as

0
0

Dar ce pot să înțeleg din felul cum a ajuns să se poarte? Mereu mă imploră să nu-l părăsesc și nu am simțit să fac asta că-l iubesc am vrut să-mi fie soț,iar eu să-i fiu soție să devenim părinți, dar uitați unde am ajuns!!! Părinte ce să fac cu viața mea de acum? Nu am liniște și mă bucur că îmi pot plânge păcatul, dar ce să fac cu noi? El nu mă mai caută cu toate că mi-am cerut iertare ultima oară când am vorbit la telefon, iar apoi mi-a zis că ce vreau să mor de îmi cer iertare, însă poate i-am greșit eu și mi-a zis că nu i-am greșit…. Nu știu ce să fac? Iertați-mă… nu mai am cuvinte, doar o mare durere în sufelt.

  • You must to post comments
0
0

Și care e începutul. După cum văd sunteți începător pe aici. Vă rugăm să vă adunați și să formulați din nou întreaga durere: început și sfârșit. Și vom încerca să vedem cine și unde a greșit și ce se mai poate de făcut.

Vă așteptăm…

administrația

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.