casatorie

0
0

Ce acatist sau rugăciune trebuie citite pentru a readuce dragostea în cuplul nostru? Suntem în prag de căsătorie, dar nu știu ce se întâmplă, de ceva vreme tot apar tot felul de probleme, de piedici și nu ne putem căsători. El îmi spune că mă iubește dar și el simte că ceva parcă nu ar fi în regulă. Mi-a spus că-i vine mereu să plece, nu poate să stea mult lângă mine, deși înainte nu se întâmpla asta. Vă rog mult ajutați-mă.

  • stefanescu rodica a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Iaca și plictiseala și-a făcut locul între voi. Și bănuiesc că aveți o oarecare vredem de locuiți împreună și aveți și viața conjugală deja demult începută. Nu trebuie să îmi reveniți cu completare ci vă îndemn să mergeți la duhovnicul vostru și să opriți nelegiuirea între voi începând o familie frumoasă. Desigur că undeva în dragostea voastră a dat o crăpătură/ruptură. Nu e așa de strașnic, dar trebuie de legat rana. Și aceasta să o facă duhovnicul. La rugăciune e mai greu să vă îndemn. Cel mai bine ar fi să opriți păcatele și apoi să treceți la rugăciune, cerând mâna lui Dumnezeu peste relația voastră și Harul său peste familia pe care doriți să o întemeiați.

Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.