0
0

Bună ziua părinte. Iertată să fiu eu de ceilalți care vă mai scriu, dar îmi pare că durerea lor pe lângă a noastră, a celor din r-n Fălești este o nimica, la noi nu a plouat de când s-a luat omătul, tot ce era verde și frumos acum s-a transformat în jale. Cele mai mari călduri din Moldova sânt la noi, dar nu avem ce face, în fața Domnului sântem păcătoși, s-a făcut și se fac slujbe la biserică pentru ploaie. MARE ESTE PUTEREA DOMNULUI o să ploaie și pe la noi. Spuneți-mi vă rog, ce rugăciune se poate de citit acasă, dacă din diferite cauze nu mă pot duce la Sf. Biserică. Mulțumesc, o zi bună.

  • Elenav a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ai milă și de robii tăi aceștea, și trimite o picătură din apă cea răcoritoare peste ei spre a lor întărire și prin aceasta să aducă laudă măririi Tale. Iată fraților, oameni care cu adevărat sunt încercați de greutăți care nu sunt de la ei. Iar cauze pentru a nu merge la Biserică nu trebuie să existe. În fiecare zi cu Sfântă Liturghie să mergeți la Biserică. Rugăciune să faceți acasă în funcție de trebuințele pe care le aveți: atunci când sunteți lipsiți de trebuințe să aduceți rugăciune de preamărire și laudă. Doamne ai milă de noi.

Milostiv Ilie fii față de noi nemernicii și nevrednicii, roagă pe Atotbunul Dumnezeu să nu se mânie pe noi până în sfârșit, ca să ne piardă pentru fărădelegile noastre, ci să ne trimită pământului însetat ploaie îmbelșugată și curată și să ne dăruiască roadă bogată și buna întocmirea văzduhului; mijlocește mila Împăratului ceresc, dar nu pentru noi păcătoșii și nevrednicii, ci pentru aleșii robii Lui care nu și-au plecat genunchii în față lui Baal al lumii acesteia, pentru blândețea și curăția copiilor, pentru dobitoacele cele necuvântătoare și pentru păsările cerului, care îndură din pricină fărădelegilor noastre și pier de foame, de arșiță și de sete.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.