izbavirea bolii

0
0

Parinte, acum un an am fost diagnosticată cu o boala rară despre care nu se știu foarte multe lucruri, am fost mușcată de căpușă și am borelioză. Am luat tratamentul indicat de medic însă doresc să vă întreb ce trebuie să fac să mă apropii mai mult de Dumnezeu și să mă rog pentru izbăvirea bolii. Consider că dacă prin tratament nu am scăpat de această cumplită boală poate pot scăpa de ea cu ajutor de la Dumnezeu.

  • raisa2000 a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Vei găsi la Domnul vindecare. Ceea ce la medici e cu neputința la Dumnezeu e cu putință. Și vindecarea va fi în măsura credinței tale. Și acum câteva recomandări pentru întărirea credinței: Spovedania și Împărtășania, Rugăciunea, faptele credinței și stările tale duhovnicești bineplăcute înaintea lui Dumnezeu: blând, iubitor, smerit, calm, iertător, … . Prin spovedanie veți reuși să vedeți unde îi este boldul bolii și îl veți lecui. Și doar atât vă mai spuns: să credeți că vă veți vindeca: autosugestia sufletească. Și vă veți vindeca. Iar la Acatiste, Paraclise și rugăciuni veți găsi rugăciuni care să vă aline durerea și să vă ajute în pricesul de vindecare trupească și de întărire a credinței.

P.S. să reveniți cu un cuvânt în care să ne dați numele să vă trecem la rugăciunilor Bisericilor noastre.

Dumnezeule ai milă de ceea ce a creat mâna Ta, întru Iisus Hristos, împreună cu care ești binecuvântat și cu bunul și de viață dătătorul Tău Duh, acum și în vecii vecilor. Amin.

mag. Vitalii Mereuțanu


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.