Stela

0
0

Pentru STELA! Dragă soră, dacă ai credinţă în bunul Dumnezeu, mergând la sfintele slujbe, sfântul maslu, spovedindu-te regulat, mergând la sfintele moaşte sigur te vei vindeca! Ai răbdare şi nădejde, căci toate sunt spre folos, îndreptare şi mântuire. Te îmbraţişez cu drag!

  • Ramona F. a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

La fel pentru STELA! Ori, cum spunem în rugăciunea Tatăl nostru: ”Facă-se în voia Ta”! Deci, fie voia lui Dumnezeu și în viața Dvs. scumpă soră. Iar în rest, nu uitați că pentru Sfiții Părinți moartea era o binecuvântare, pentru că aceasta grăbea momentul apropierii noastre de Hristos!

Nu vă temeți de moarte, ci de ceea ce ve-ți răspunde înaintea Dreptului Judecător. Nu vă temeți de moarte, temeți-vă de faptul că nu rămâne (dacă desigur nu rămâne) nimic demn în urma Dvs. Pentru că din păcate, mulți trăiesc o viață întreagă, de parcă nici nu ar fi trăit aici pe pământ, iar alții câțiva ani, reușind să marcheze întreaga istorie a omenirii prin faptele lor demne de urmat. Măcar, și Sfântul Chiriac, dimpreună cu mama sa Iulita!

Dumnezeu să vă dea sănătate și multe fapte vrednice de mântuire!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.