0
0

Bună seara! Vreau să mă sfătuiți, cum aș putea să-mi ajut părinții care au datorii foarte mari pe la bănci, pe la lume… de lucru ca să muncesc nu prea găsesc, dacă e să găsesc ceva, nu prea sunt răsplătită cum trebuie. Sunt studentă și aș vrea să câștig banii ca să mă pot întreține pe parcursul facultății singură. Părinții au împrumutat bani și au investit în pământ, dar nu au avut rezultate bune. Mi-i milă de ei că muncesc de zori. Dacă dorm 3 ore pe noapte, și astea neliniștite, se gândesc cum să restituie banii la bănci. Vă rog să-mi dați un sfat.. cum aș putea eu să-i ajut? Tot timpul mă rog pentru ei, și dau acatiste ca bunul Dumnezeu să-i ajute în toate. Vă rog să mă iertați..

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Vă rog să ne întrebaţi înainte de a lua banii de la bancă. Ar fi mai uşor să răspundem şi nu aţi avea probleme atât de mari. Sincer să vă spun acum nădejdea rămâine doar la Domnul şi la Sfinţii Lui cei făcători de minuni: să scoată în cale soluţia. Dar să ştiţi că dacă cele ce fac părinţii e spre îmbogăţire neplăcută înaintea lui Dumnezeu va zăbovi ajutorul Lui. Și încă ceva: aceste încercări sunt și pentru a voatră întărire în credință. Poate Domnul îi așteaptă pe părinți și să se nevoiască puțin în cele sufletești. Meditați la toate acestea. Și vă îndemn la rugăciune pentru ei. O mare folositoare în nevoi bănești este Sfânta Xenia, după cum văd, îi porți și numele. De aceea îți recomand: „Acatistul şi viaţa Sfintei Cuvioasei Xenia(24 ianuarie)ajutătoare la nevoinţe băneşti”. O să fie bine. o să vezi că Domnul își va întinde mâna și spre voi. Numai să fie totul plăcut înaintea Lui și să nu existe lucruri pentru care să se zăbovească acest ajutor.

O, sfântă maică Xenia, vieţuind sub acoperământul Celui Prea Înalt, şi întărită fiind de Maica lui Dumnezeu, răbdând foamea şi setea, gerul şi arşiţa, defăimările şi prigonirile, ai primit de la Dumnezeu darul înaintevederii şi al facerii de minuni, … primeşte cererile noastre şi le du la scaunul Milostivului Părinte Ceresc ca ceea ce ai îndrăznire către El; cere pentru cei ce aleargă la tine mântuire veşnică, îmbelşugată binecuvântare pentru faptele şi începuturile cele bune, izbăvire din toate nevoile şi necazurile. Mijloceşte cu rugăciunile tale înaintea Atotînduratului nostru Mântuitor, pentru noi netrebnicii şi păcătoşii.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.