Durerea mea sufletească

0
0

Bună ziua, sunt căsătorită de aproape un an, am ceva probleme cu sănătatea şi ca urmare aşteptăm cu soţul răspuns de la medic în privinţa de sănătatea mea, dacă voi putea fi mamă, sau nu. Eu am hotărât cu soţul meu, deşi nu e o hotărâre finală, dar am zis că dacă nu pot să-i dăruiesc urmaşi soţului meu, eu îi permit să ne despartem, ca el să-şi facă a doua căsătorie de a avea urmaşi că într-adevăr merită. El mi-a zis că dacă se întâmplă asta, înseamnă că aşa e dat de la Domnul, adică şi lui pedeapsă, dar eu înainte de căsătorie am avut prieten şi nu am urmaşi, el în schimb când s-a căsătorit are o fetiţă şi i-a şi pus numele meu. Dar eu ştiu că diavolul citeşte mintea omului şi am gânduri cam rele… negre… câteodata. Decizia mea e că vreau la mănăstire să plec şi să nu ştie nimeni de mine, nici eu de nimeni să nu aud dacă decizia medicului va fi rea. Şi ştiti că duhovnicul meu mi-a dat canon la spovedanie către Domnul Iisus Hristos, şi mai ştiu din Biblie că nu pot să-mi las soţul, adică să-l părăsesc, dar am o decizie eu a mea, personală şi mă rog, dar când mă rog, c-am păcatele mele sunt mai mari decât mine şi nu  am voinţă mai mare a mă ruga. Aş vrea să ştiu ce ziceţi dumneavoastră şi ce părere aveţi de cele scrise.

  • Viorica a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Părerea mea e că sunteţi foarte slabă în credinţă şi nu aveţi frică de Dumnezeu. Deci, decizia medicului o aşteptaţi cu răbdare, dar voii Domnului nu vă supuneţi şi nici nădejde nu aveţi la El? N-aţi auzit că ce la oameni e imposibil, la Dumnezeu e posibil? De ce vreţi să fugiţi de realitate şi suferinţe, dar nu vă supuneţi şi smeriţi, nu creşteţi în rugăciune şi cereţi zi şi noapte de la Domnul tămăduire şi iertare? Vă faceţi voia proprie decizând in mod egoist să plecaţi la mănăstire, dar acolo nu e refugiu de probleme, ci o chemare venită din dragoste şi supunere totală către Mântuitor. Văd mai multă credinţă şi supunere la soţ, decât la dvs. Mă iertaţi, dar vă spun ce am înţeles în urma citirii mesajului. Cât despre acea fetinţă, nu prea am înţeles, o are din precedenta căsătorie? Un lucru cu certitudine ne spun şi sfinţii părinţi, că diavolii ne pot influenţa dându-ne gânduri de înşelăciune, dar nicidecum nu ne pot citi gândurile. Aşa că decizia să distrugeţi familia, că aveţi gânduri rele etc… poate şi sunt o influenţă a înşelătorului, nu v-aţi gândit? Aţi aşteptat un an şi deja daţi mâinile în jos? N-aţi citit vieţile sfinţilor că la bătrâneţi au avut copii? Dar mai există şi înfiere, care e un mare lucru în faţa Domnului, îl primeşti pe acel copilaş în numele Lui, atunci îl primeşti pe Domnul şi pe Tatăl Ceresc. Poate trăiţi o încercare, pe care trebuie s-o treceţi prin ascultare, smerenie şi credinţă. Sunt atâtea căi şi posibilităţi, dar ele trebuie să răsară din dragoste! Vă îndemn să vă spovediţi din copilărie şi să vă pocăiţi, rugaţi-vă la Maica Domnului şi la Sfinţii Ioachim şi Ana, şi nu renunţaţi la speranţa în Domnul şi se va milostivi către dvs. Nu uitaţi, că acum Vă priveşte să vadă: Cum vă puneţi nădejdea? Aduceţi deci, roade vrednice de pocăinţă şi cu inimă curată, creşteţi rugăciunea ce spală haina sufletului şi o îmbracă în haină nouă, cerească!

Să vă ajute şi îndrumeze Domnul pe calea cea bună. Cereţi de la El cele de ce are nevoie sufletul şi de va fi voia Lui şi vă vor fi spre mântuire, le veţi avea!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.