buna. sunt sorina. cazul meu e foarte greu... inainte sa-l cunosc pe prietenul meu am avut o copilarie foarte frumoasa.. de la varsta de trei ani bunica mea scumpa care acum nu mai e m-a invatat sa ma

0
0

Vă rog să-mi raspundeți repede, vreau să-l urmez pe Iisus mai mult.. aș dori să mă căsătoresc cu iubirea mea dar suntem și minori ca să ne căsătorim în Biserică.. ce să facem? Cu promisiunile ce să facem?? Ce pot face ca să fac o mulțumire de fapte bune?? Ce pot face mai mult decât sunt acuma?? Îmi trebuie ajutor cu adevărat.

  • sorina a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Să îți cauți un duhovnic. Cu aceasta ar trebui să înceapă un minor. Să aveți un duhovnic și să vă pregătiți pentru a forma o familie frumoasă și trainică. Nu să ajungeți să vă dați apoi seama că de fapt ați avut o spontaneitate a dragostei și care s-a stins foarte repede. Și încearcă într-adevăr să îl ai pe Hristos sprijin în toate cele ce vrei să le începi în viață. De îl vei avea pe Hristos în toate nu vei greși. Așa că mergi la cel care să aibă înțelepciunea să vă pună în latura lui Hristos: duhovnicul.

Hristos să fie cu noi și în noi, acum și în veci.

mag. Vitalii Mereuțanu


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.