0
0

Bună ziua părinte. Rog de mă iertați! Sunt un tânăr care mă întâlnesc cu o fată, am deja ceva timp împreună, ziua în care i-am propus să fim împreună a fost zi de sâmbătă, și am observat că în fiecare zi de sâmbătă între noi apar neînțelegeri, anume sâmbăta, ce e de făcut părinte? Are vre-o importanță ziua? Căci eu totuși cred că dacă dragostea e adevărata atunci nu contează ziua, poate că greșesc. Rog de mă iertați prea cinstite părinte.

  • alexandru a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună e ziua după cum bună e și întrebarea. Să nu credeți superstițiilor și băbismelor. Iar când vine sâmbăta să vă îngrijiți mai mult de suflet și să vă pregătiți împreună pentru ziua de duminică: în rugăciune și mulțumire lui Dumnezeu. Și să încercați să hrăniți suflarea dragostei până într-atât încăt să ajungeți să renunțați la voi înșivă și să vă dați viața pentru celălalt, atunci când veți ajunge în fața altarului și veți fi uniți într-un singur trup, trupul familiei creștine.

Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată” I Cor. 13, 4-8.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.