0
0

Sărut mâna părinte, mă rog de mă iertați avem și noi nevoie de câteva sfaturi, suntem tânără familie care își dorește nespus de mult copilași, știm că Bunul Dumnezeu e mare și ne aude și ne va ajuta și pe noi, spuneți-ne ce rugăciuni (ne va ajuta) nu trebuie să lipseasca nici o zi în cazul nostru? (Mă rog de ne iertați pentru așa întrebări, dar totul se învață). Mulțumim că sunteți mai aproape de noi. Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima. Înainte de a fi trăitori de rugăciune trebuie să ajungeți să vedeți ce fel de trăitori sunteți. Să vă cercetați trecutul să vedeți e nu cumva aveți păcate care opresc bucuria voastră. Dumnezeu nu vă oprește fericirea ci voi vă opriți, îndepărtați sosirea aceste fericiri. Vedeți de nu aveți păcate care vă fac nefericiți și acum: prin Spovedanie (căință și promisiunea în fața lui Dumnezeu de a nu mai face vreodată aceste păcate) și Împărtășanie să vă curățiți. Să vă faceți canonul de vindecare și apoi să rămâneți în rugăciune trăind mai departe frumos și plăcut înaintea lui Dumnezeu. Și veți aduce atât rod în suflet cât și rod în trup. Ceea ce nu trebuie să lipsească vreo zi dintre voi este gândul la mântuire. Iar ca rugăciune: „Rugăciunea soţilor care nu au copii”. Pentru a rămâne însărcinate femeile să se roage Sfinţilor drepţilor părinţi Ioachim şi Ana: „Acatistul Sfinţilor Ioachim şi Ana – 9/22 septembrie”.

Doamne, pustii sunt casele fără copii, şi triste inimile soţilor care nu au urmaşi. Chiar dacă nu avem credinţa drepţilor care pentru rugăciunile lor s-au învrednicit să aibă copii, pentru mila Ta cea nemăsurată nu ne lăsa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre, dar nu după cum voim noi să fie ci facă-se întru toate Voia Ta.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.