cum sa procedez

0
0

Buna ziua Părinte! Vă deranjez cu o rugaminte să mă sfătuiți ce am de făcut în relația cu soțul meu pentru că nu știu cum … mesaj cenzurat la rugămintea creștinului … rugămintea propriuzisă (vreau să vă rog să nu îmi publicați povestea) … AȘTEPT CU NERĂBDARE RĂSPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ! VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT!

  • CAMELIA a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Ați degradat în fața lui. Și de undeva a început acest lucru. Trebuie să ajungeți să cercetați bine situația, de unde s-a pornit totul și să vindecați. Nu vă îndemn la dictatură ci la iubire și răbdare. Nu e cazul să îi arătați greșelile ci să fie determinat să nu le mai facă. Nu determinat cu cuvântul ci cu felul vostru de a fi. Cuvântul poate învăța omenirea iar propria trăire o poate schimba. De aceea nu apelați la cuvinte căci nu vă vor fi de mare folos. Ci prin fapte să îi vorbiți că vă doare ceea ce se întâmplă între voi și că îți pare rău că s-a ajuns la așa ceva, dorind să refaceți totul. Dar nu cu cuvântul, după cum am spus, ci cu fapta.

Iar prin rugăciune să rămâneți alături de Domnul: aducând prefecțiune personală vouă, și rugându-L să vă înzestreze cu înțelepciunea de care aveți mare nevoie.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.