incercari grele, lupta cu cel rau

0
0

Părinte, m-am apropiat mult de Dumnezeu. M-am spovedit des, m-am înfrânat, țin post negru și mă rog mult. Acum sunt multe atacuri asupra mea. Cel rău mă atacă din toate părțile. În loc să mă simt întărită după rugăciuni, mă simt tulburată și în stare de panică. De obicei, după cât timp se slăbesc aceste puteri rele? Cam cât mai e viață mea un calvar și tot mai rău? Cât durează acest atac foarte ridicat al celui rău? Culminează de obicei cu ceva grav și apoi se stinge? Sau se stinge treptat? Sau dintr-odată? Vă mulțumesc și vă rog să vă rugați pt. mine. Doamne ajută!

  • andreea a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu e cazul să se accentuieze viața pe această latură a fricii. Încercați să vedeți dragostea lui Dumnezeu și să ajungeți să trăiți această dragoste. Nu trăiți trupește ci încercați să aveți un scop duhovnicesc în această viață. Panica e doar dirijată de subconștientul vostru. Încercați să înlocuiți panica de acolo cu iubirea lui Dumnezeu. Nu aveți ce să vă temeți. Cel care îl are pe Hristos ca Stăpân nu are de ce să se teamă. Încearcă să ai rugăciunile ca mângâiere. Încearcă să îl simți pe Hristos alături de tine. Și nu mai lăsa loc gândirii cum că va veni frica și teama. Nu există nimic în această lume care să ne aducă frica. Eu mă tem că nu mă voi mântui și mă tem că nu voi reuși să mă fac plăcut înaintea lui Dumnezeu. Frica e acolo unde nu e Dumnezeu. Unde e Domnul acolo nu mai este loc de frică.

În iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.