farmece

0
0

Bună ziua Părinte! Am scris mai înainte despre că am fost la un vrăjitor din disperare, că nu s-a primit viața nici cu al doilea soț, mai ales după nașterea copilului. Nu am vrut să spun că soțul a și fost așa, se leagă de mine din nimic, îmi spune cuvinte urăte în partea mea, și în partea copilului care nu e a lui.. câteodată îmi pare că am făcut o mare prostie că m-am măritat cu el, sufăr și eu și copilul, în alte zile e un soț iubitor și un tată bun, nu înțeleg ce se petrece? De asta și am crezut în prostii și tare mă căiesc că am căzut pradă ispitei și am păcătuit, și am auzit că este un preot la biserica Constantin și Elena, care vede toate necurățeniile și te ajută să treci peste ele, să mă ierte Domnul pentru ce am făcut, cum să înțeleg părinte ce se petrece în viața mea? Sau sunt așa de netrebnică și nu poate nimeni trăi cu mine….

  • You must to post comments
0
0

Nu e de vină într-o familie niciodată doar unul soră Irina. Poate el a venit obosit de la muncă și nu rezistă nervii, poate Dvs. ia-ți zis un cuvânt, poate el nu va privit așa…. Știți destul de bine cum e în familie. De fapt, toate, până la urmă se rezumă la dragoste… Dacă nu e dragoste, nimic nu e! În fine! Nu vă recomand să căutați vrăjitori, nu vă recomand nici preoți ”făcători de minuni”! Să știți, că cea mai mare minune e Hristosul nostru, care se jertfește pentru noi în Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie! Vă recomand cât mai des să vă mărturisiți (ințial e foarte bine să faceți o mărturisire generală) și cât mai des să vă împărtășiți din Trupul și Sângele Domnului!

O să vedeți lumea cu alți ochi. Lucrurile se vor schimba în jurul Dvs! Cercați, nu o să vă pară rău! Viața cu Dumnezeu e foarte frumoasă! Sunt ispite, dar este și Har, care să ne ajute să trecem cu bine peste toate!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.