0
0

Bună ziua. Părinte vă rog să mă ajutați, nu înțeleg ce se întâmplă. De o vreme încoace nu am dorința de muncă și tot timpul am fost o fată stăruitoare, toți mă apreciază aici unde activez….. Vă rog să mă ajutați, poate trebuie să citesc o anumită rugăciune. Mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

De obicei, scumpii noștri, doar o rugăciune nu schimbă lucrurile. Și nu pentru că Dumnezeu se vrea mult rugat, ci pentru faptul că fiecare dintre noi spunem acea rugăciune ca pe o formulă magică, care trebuie să ne schimbe viața. Nu e așa. Nu o formulă ne schimbă viața, ci credința noastră sinceră, că Dumnezeu ne poate ajuta! Ori, dacă suntem lipsiți de credință, nici ceea ce dorim nu v-om primi!

Ce să faceți? Vă recomand rugăciunea de seară și de dimineață, rostită fără de lacune (adică azi da și mâine ba). De asemeni, vă recomand rugăciunea înainte și după masă, cu Semnul Sfintei Cruci asupra mâncării pe care o primim. De ne întreabă cineva nu cumva ne temem de vrăji, spunem simplu: NU, nu de vrăji mă tem, ci doresc ca mâncarea pe care o primesc să fie binecuvântată de Dumnezeu. De vă este rușine, spuneți cel puțin în gând rugăciunea (deși, Sfânta Scriptură spune: Cine se rușinează de mine, nu este vrednic de Mine)!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.