nelamurire

0
0

Doamne ajută! Părinte, am o nelămurire pe care vă rog din suflet să mi-o clarificați! Un părinte călugăr mi-a recomandat sa mi se citească „Lepădările de la Botez” pentru problemele ce le am eu. (V-am scris mai demult că sufăr și acum multe rele din cauza vrăjilor făcute de un bioterapeut ce acum 10 ani mi-a făcut tratament cu bioenergie.) Un preot călugăr mi-a citit aceste „Lepădari”, iar după 2 săptămâni, vrajitorul a venit personal să dea târcoale casei mele și a am simțit cum diavolul mă strângea de gât. Am crezut că mor. Am fost la duhovnic și m-am spovedit și mi-a zis că nu trebuia să mi se citească aceste „Lepădari”, pentru că ele nu se citesc separat de slujba Botezului. M-am tot interesat și am aflat că de fapt se citesc și în afara slujbei Botezului, lucru consemnat în Molitfelnicul vechi (1800). Este adevărat? Dacă da, cred că oricum nu mai pot ruga nici un preot să mi le citească, deoarece trebuie să fac ascultare de duhovnic. Mi s-a spus ca acestea erau niște rugăciuni care mă puteau vindeca. Poate că așa vrea bunul Dumnezeu. Vă mulțumesc mult pentru răspuns și vă doresc multe bucurii duhovnicești! Sărut mâna!

  • You must to post comments
0
0

Toate-s bune, mă întreb doar un lucru. Da acelor părinți călugări, care v-au recomandat și v-au citit rugăciunile de lepădare, cine să le citească rugăciunile de lepădare de toate prostiile care-s în capul lor? Mă întreb și mă mir, totuși, de ce li se permite la toți caraghioșii să învețe ori ce le trece prin cap? Și pe Dvs. vreau să vă întreb. Da de ce nu ați mers mai întâi la părintele duhovnic, să-l întrebați cum să procedați, dar ați făcut și faceți din capul Dvs. De ce acuma ascultați de duhovnic, da zilele trecute ați mers și ați căutat ”făcători de minuni”?

Scumpă soră! Cea mai mare minune este Hristos Dumnezeul nostru, care se jertfește la fiecare Sfântă și Dumnezeiască Liturghie pentru noi păcătoșii. Faceți-vă rugăciunile de seară și de dimineață, mărturisiți-vă și împărtășiți-vă cât mai des din Trupul și Sângele Domnului, după cum va binecuvânta duhovnicul, sfințiți casa și nu vă temeți de nimeni și de nimic, pentru că Cu noi este Dumnezeu! Și, vă rog, nu mai dați pe la astfel de ”sfătuitori”. Ăștia, să se vindece întâi pe sine însuși!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.