0
0

Sărut mâna, părinte. Sunt într-o situație foarte gravă, sunt căsătorită și avem 2 copilași mici, trăim la părinții mei. Zi de zi casa e plină cu certuri și supărări între soț și părinți, de 2 ori s-au ajuns la bătăi și înjurări, nu pot lua nici partea soțului că ridică mâna la părinți și nici de partea părinților nu pot fi, în așa certuri mari iau copiii și mă dau mai departe ca să nu se sperie și de fieacre dată soțul îmi reproșează că nu m-am vârât în bătaie cum zice el ca să-i țin apărarea, De fiecare dată când avem neînțelegeri în familie moral mă bate cu învinuiri și în ultimul timp aproape în fiecare zi ne certăm, părinții îmi pun ultimatum că dacă rămân cu el să plecăm din casă (soțul categoric nu vrea să plecăm căci a lucrat și el pentru casă anii din căsnicie). Soțul vrea ca să nu mai vorbesc cu părinții, sunt între 2 focuri și deja nici lacrimi nu mai am să plâng, nu mai înțeleg nimic din familia noastră. Să menționez că soțul meu a mai fost cununat odată, sunt a 2 soție, în ziua când ne-am cununat a fost la noi la biserică și a dat la slujbă ca să se poată cununa a doua oară. Nu știu daca am să am putere să trăiesc în continuare cu el că toată viața îmi va reproșa de părinți, dați-mi un sfat părinte cum să găsim limbă comună.

  • You must to post comments
0
0

Păcat că în toată viața Dvs. nu ați lăsat loc pentru Dumnezeu. Cel puțin așa înțeleg din textul de mai sus… Păcat… Pentru că omul care crede, mai ușor trece peste toate întăriți fiind de Harul lui Dumnezeu. În viața lor este loc pentru dragoste, dar și pentru răbdare și pentru iertare. Dar așa, e foarte greu.

Vă sfătui să mergeți la gazdă. Nu există altă ieșire din situație. Altfel, nu o să scoateți viața în capăt. Și, dacă o să vă întoarceți cu fața la Dumnezeu, totul o să fie bine!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.