Noaptea in cimitir

0
0

Sărut mâna părinte! Vă mulțumesc pentru răspunsurile date. Permiteți-mi să vă povestesc o întâmplare personală. Părinte acum D-voastră ce credeți că s-a întâmplat în legătura cu ce am trăit când am ajuns acasă?

  • Vladut a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Eu cred că ar fi bine mai puțin să faci chestii din astea. Ele nu îți sunt de folos. Iar acasă, nu s-a întâmplat nimic altceva decât emoții de la activitatea petrecută în timpul zilei.Am cenzurat textul ca să nu se apuce și alții de astfel de bazaconii!

Unii zic că dacă cazi în fântână te înneci. Doar că, nu ai nici o plăcere să experimentezi, nu e așa? Și aici nu e cazul. Un tânăr, s-a jurat că nu se teme să meargă noaptea singur prin cimitir. A făcut înțelegere cu prietenii că va merge la mormântul X din mijlocul cimitirului și va lega o bandă de cruce, ca mărturie că a fost acolo. Ajungând la acea cruce, a legat după cum a fost înțelegerea din start. Doar că, cu marginea hainei s-a agățat de cruce și când a dat să se pornească, i sa părut că îl ține cineva. Ia crăpat inima pe loc de frică. Ți-am povestit cazul ca să înțelegi că nu ne stă bine ca la niște creștini, să facem diferite tâmpenii care ne trec prin cap! Cu iertare!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.