lumanari

0
0

Bună ziua! Vă rog să îmi răspundeți la o întrebare! De curând am avut niște probleme în familie! O vecină a sfatuit-o pe mama să se ducă la biserică și să aprindă lumânări la morți și să se roage la ei să o ajute în schimb luminii oferite de ea prin lumânare spunând eu vă dau vouă lumina, voi să îmi ajutați mie, mama nu a vrut. Nouă ni s-a părut ciudat. Altă situație! Tata a fost bolnav și a murit, la ceva vreme după asta îi spunea mamei să ia o lumânare și să aprindă la mormântul tatei pentru fratele ei… Nu înțeleg insistența asta. Mă scuzați dacă vă întreb o prostie. Mulțumesc frumos!

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, sunt niște aberații fără de pereche! Unii oameni, în genere percep Ortodoxia ca pe un sistem de gesturi magice, care au ca scop să-l convingă pe Dumnezeu sau careva duhuri de ceva. Se înșeală sărmanii amarnic. Ortodoxia, este nimic altceva decât o dragoste imensă a lui Dumnezeu față de oameni și a oamenilor față de Dumnezeu. Ortodoxia se bazează pe o relație vie între Dumnezeu și oameni, nu pe niște gesturi prin care să impunem pe cineva să facă ceva!

Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac! Păstrați fraților Ortodoxia curată și puneți-vă nădejdea în Bunul nostru Dumnezeu! Nici o vrajă și nici o lucrare diavolească nu se va atinge de noi cât vom fi cu Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.