0
0

Binecuvântează părinte! Am o întrebare privind înțelesul cuvântului de „căldicei”. Eu personal, având un servici, un program de viață socială nu pot asista la toate rânduielile bisericești. Deși mă strădui să îndeplinesc majoritatea necesităților cotidiene privind starea duhovnicească (rugăciunile de fiecare zi, citirea Sfintei Scripturi, Vieții Sfinților ș a.) totuna îmi scapă multe. Desigur îmi pare rău, dar așa e. 🙁

  • You must to post comments
0
0

Înțeleg scumpă soră ce doriți să spuneți. Cel mai bine, pentru fiecare dintre noi e să ne consultăm cu părintele duhovnic la acest subiect. Adică, să discutăm cu părintele nostru ce este pentru noi posibil de realizat în viața duhovnicească și ce nu este posibil. Pentru că, nu poți să-l silești pe om să meargă cu tine 10 km, în situația în care pentru el e greu să meargă 100 metri.

De asemeni, vă recomand, ca în timpul zilei să nu uitați niciodată de rugăciunea inimii, să faceți milostenie, după putere și, elementar, să încercați să fiți un om bun… E cel mai greu, dar e cea mai mare arvună a raiului!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.