0
0

Sărut mâna părinte! Am și eu o problemă ce mă macină dinăuntru: Pe când eram elevă în clasa a XII-a, am susținut Bac-ul și nu eram sigură ca am să susțin examenele de înmatriculare la Universitate. Cineva m-a sfătuit să merg la o ghicitoare să-mi spună dacă voi continua să-mi fac studiile sau nu… Și așa și am făcut, fără să știu că e păcat. După ce am aflat că e păcat am fost la biserică și m-am spovedit la părinte… A început să strige la mine și m-a întrebat daca am acasă canon și eu de frica și teamă i-am spus că am și mi-a spus să-l citesc și să bat metanii. Dacă am să citesc canonul de pocăință de pe site-ul acesta și o sa bat metanii o să ma ierte Domnul, fiindcă vreau iertare pentru acest păcat din tot sufletul. Doamne ajută și vă mulțumesc!

  • You must to post comments
0
0

Soră, canon, poate fi și 3 metanii, canon poate fi și canonul de pocăință, canon, poate fi și oprirea de la Sfintele Taine pentru o anumită perioadă de timp. Eu, nu știu ce canon v-a rânduit părintele de aceea îmi este foarte greu să comentez. V-aș sfătui, totuși, să călcați peste frica, sau sentimentul acesta neplăcut pe care îl aveți în suflet și să mergeți la părintele pentru al întreba în ce a constat totuși canonul de pocăință administrat de Sfinția Sa!

Dumnezeu să vă ajute soră, să nu mai păcătuiți, ci să faceți într-u toate voia Bunului nostru Dumnezeu! Pe părintele nu vă supărați. Suntem și noi oameni diferiți, unii mustrăm cu duhul blândeții, alții mai uităm… Iertați-ne vă rog!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.