teama

0
0

Mulțumesc pentru răspuns părinte însă încerc să mă rog mai mult cum m-ați sfătuit pentru teama pe care o am pentru acea cerșetoare dar mereu când o întâlnesc îmi spune câte ceva, mă oprește pe strada ba ce frumoasă ești ba ajută-mă cu un ban… Ce să fac în acele situații? I-am spus de multe ori te rog lasă-mă în pace sau doar Doamne ajută sau nimic dar degeaba și m-am săturat de acest chin chiar să îmi fie frică să ies afară din casă. Vă rog mult ajutați-mă!

  • You must to post comments
0
0

Eu îmi cer scuze, dar voi fi mai dur, pentru că consider că este cea mai pură prostie, această obsesie, pe care Dvs. va-ți format-o în sufletul Dvs. Iar Doamna în cauză, nu e deloc proastă. A înțeles și profită și va profita din plin, până când Dvs. nu vă ve-ți lua în  mâini. Da, Biserica ne învață să fim milostivi, dar în același timp, nici pe departe nu ne învață și nu ne îndeamnă să educăm în semenii noștri simțul de a profita, pe care Dvs. cu atâta succes la-ți deprins în sufletul femeii în cauză.

Încă odată, vă îndemn, să vă luați în mâini. Aici, nu e vorba nici măcar de necesitatea unei rugăciuni. E vorba despre voința Dvs. Deci, luați-vă în mâini și fiți om cu caracter, nu, ietați-mi expresia, un pietic, de care se folosesc toți și își șterg picioarele. Apropo, cred că va fi foarte util și pentru Dvs. materialul despre frică!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.