lucru DUMINICA

0
0

Bună seara, vreau să vă întreb ceva. De ceva timp am ieşit să lucez la piaţă şi acolo se lucrează duminica şi mă gândeam cum să o fac ca să ajung şi la biserică şi la lucru şi am găsit. Mă duc la prima slujbă la 6.30! Şi aş vrea să aflu e păcat că nu stau la a doua slujbă sau nu e diferenţă între ele?

  • You must to post comments
0
0

Soră, că căutați a participa la Sfânta Liturghie, e extraordinar de bine și, aveți perfectă dreptate: Nu contează la care dintre ele participați. Doar că, problema la mijloc e alta. Nu e vorba doar de a participa la slujbă. Problema stă în faptul că în zilele de odihnă nu trebuie să muncească nimeni. Aici stă una dintre marele probleme, pentru că această zi, Dumnezeu a lăsat-o și a sfințit-o pentru odihnă și nu trebuie nimeni și nimic să lucreze. Ia uitați-vă cum zice porunca Dumnezeiască: ”Adu-ţi aminte de ziua odihnei, ca să o sfinţeşti. Lucrează şase zile şi-ţi fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a şaptea este odihna Domnului Dumnezeului tău: să nu faci în acea zi nici un lucru: nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici sluga ta, nici slujnica ta, nici boul tău, nici asinul tău, nici orice dobitoc al tău, nici străinul care rămâne la tine”!

Așa că, e cazul să analizați foarte atent serviciul de care realmente aveți nevoie pentru a reuși să îndepliniți poruncile lui Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.