0
0

Buna ziua, Părinte. Mă rog să mă iertaţi, dar m-am săturat să citesc de zeci de ori aceleaşi întrebări: când este bine de cununat, ce nume să dăm la copiii care se nasc în cutare zi, în care zile se poate de împreunat cu soţul sau soţia, când este post şi se poate de făcut nunţi?. Este calendar ortodox pe paginile acestui sateu cu stil vechi şi stil nou, sunt rubrici pe diferite teme, şi în sfârşit au fost date răspunsuri nu o dată la aşa întrebări. Chiar acei care dau aceste întrebări nu pot să o ia de la prima pagină, să citescă toate întrebările şi să găsescă răspunsurile. Nu preţuiesc deloc timpul pe care îl pierdeţi, în loc să daţi răspuns la alte întrebări, care nu au fost întâlnite pe aceste pagini. Mă rog încă o dată să mă iertaţi, dacă nu am dreptate.

  • Aurelia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, Innocent cu părere de rău nu fiecare știe să utilizeze calculatorul, să navigheze să caute, alții nici măcar întrebările lor răspunse nu le pot găsi, ce să facem astai realitatea. Niciodată nu vom putea primi de la lume pacea adevărată care să liniştească sufletul nostru.

Pacea Mântuitorului pe care ne-o dăruieşte nouă este pacea cea dintre noi şi semenii noştri şi pacea cu noi înşine, pacea sufletului fără de care suntem rătăciţi în neliniştea lumii acesteia.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.