0
0

Sărut mâna, părinte, sunt într-un moment foarte greu în viața mea acum. Încă de când, eram copil m-am rugat mereu la Dumnezeu să-mi dea și mie un soț bun și o căsnicie fericită. Timpul a trecut, am ajuns la 27 de ani și tot singură sunt, întâlnesc numai persoane nepotrivite sau dacă găsesc pe cineva, dispare brusc, ca și măgarul în ceată, brusc, fără explicații iar eu rămân cu inima frântă! Vă rog dați-mi și mie un sfat ca să trec mai ușor peste aceste momente grele, oare când îmi voi mai găsi și eu jumătatea potrivită? Pentru că azi e foarte greu să mai găsești pe cineva așa cum trebuie, iar când întâlnesc pe cineva și cred că tocmai în sfârșit, va fi bine, într-o clipă se năruie totul! Vă mulțumesc mult pentru că existați și ne alinați sufletele suferinde cu sfaturile Dvs! Multă sănătate!

  • carmen a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, apoi, prinți pe cai năzdrăvani, nu mai sunt!Smile Glumesc, sper că nu vă este cu supărare. În primul rând, vreau să vă spun că nu știu care sunt standartele, sau criteriile după care încercați să vă alegeți viitorul soț. Vedeți, aveți mare grijă să nu fie prea aspre, pentru că, nu înzădar am început cu ideia că prinți, cam nu prea sunt în ultimul timp. Mai apoi, este principial, și, eu sunt de părerea că mai bine așteptați încă 5 ani, decât să vă căsătoriți fără de dragoste! Așadar, un lucru principial este dragostea și la fel de principial, este ca aceasta să mai fie și reciprocă. Iar în rest, în rest Sfânta Scriptură scrie foarte clar: Crede și te ve-i mântui! Dacă va-ți pus nădejdea în Dumnezeu, vă rog să nu disperați, vă rog să rămâneți cu încrederea în El. Ori, el știe mai bine ce e pentru Dvs!

Iar despre cei care au fugit… Bine au făcut. Bine că au fugit acuma și nu după 2 sau 3 luni sau ani de căsătorie. Să plece acuma, pentru că, nu e nevoie de lași în viața Dvs.!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.