viata de zi cu zi

0
0

Sărut mâna, părinte. Vin iarăşi la dumneavoastră şi vă rog din suflet să mă ajutaţi să găsesc răspuns la întrebarea mea. Locuiesc în străinătate şi aici lucrez ca îngrijitoare la bătrâni. DUMNEZEU m-a ajutat în tot timpul şi am avut de lucru. Actual îngrijesc o bătrână de 90 ani care are probleme cu memoria, deci într-un cuvânt spus, ea depinde de mine, căci singură nu ştie ce trebuie să facă. Sunt momente când nu vrea să mănânce, nu vrea să o schimb, nu vrea să meargă la baie, la culcare etc. Problema mea este că trebuie să o forţez, ea se enervează, începe să-mi vorbească urât şi în unele momente mă enervez. Nu sunt supărăta de ce-mi vorbeşte, dar nu ştiu dacă fac bine când o forţez, deci să facă fără voia ei. Mă supăr în sufletul meu şi mă gândesc că e păcat şi nu fac bine, dar pe urmă gândesc că dacă nu aşi face aşa, ar sta flămândă, murdară şi aşa mai departe. Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat cum să fac sau e mai bine să las serviciul acesta. Vă spun sincer că sunt neliniştită din cauza situaţiei şi nu ştiu ce este mai păcat, felul cum procedez sau să o las aşa cum vrea ea. DUMNEZEU să mă ierte şi să-mi dea răbdare şi dumneavoastră înţelepciune să mă sfătuiţi. Sărut mâna şi mă iertaţi pe mine păcătoasa.

  • Lucretia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Mulțumim soră și desigur, că în toate, cea mai mare măsură trebuie să fie dragostea împreunată cu răbdarea, mai ales în ceea ce ține de serviciul Dvs.

Poate că nu e chiar același lucru, dar, spre exemplu, părinții nu întreabă copilașul dacă dorește sau ba să se boteze sau să se împărtășească, cât sunt micuți. Pur și simplu, îndeplinesc toate rânduielile fiind conștienți că toate aceste acțiuni îi sunt de folos copilașului, atât pentru viața aceasta temporară, cât și pentru veșnicie. Eu cred, că la fel trebuie să procedați și Dvs. cu această femeie. Adică să faceți, ceea ce este bine pentru ea, chiar dacă Dumneaei nu înțelege că îi doriți binele.

Dar mă repet, toate să fie cu dragoste și cu răbdare și atunci, conștiința Dvs. va fi împăcată!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.