Vă rog un sfat

0
0

Bună ziua părinte şi sărut mâna am nevoie de un sfat, cu ceva timp în urmă v-am scris că doresc să mă căsătoresc cu un viitor preot, dar parcă Dumnezeu nu-mi ascultă rugăciunele, dumneavoastră mi-aţi răspuns la întrebare foarte frumos: să cer de la Dumnezeu ceea ce merit, iată că aşa şi am făcut şi ca să vedeţi Dumnezeu mi-a scos în cale un băiat care îşi face studiile la teologie nu-mi venea să cred asta, dar este o problemă mie nu-mi place de băiatul respectiv adică exteriorul lui şi e c-am de o vârstă ca mine, nu doresc ca el să-şi facă speranţe deşarte, nu ştiu ce să fac părinte… mă rog de mă iertaţi. Vă mulţumesc pentru atenţia mesajului.

  • You must to post comments
0
0

Dvs cred că știți și fără noi, că nu aspectul fizic leagă doi oameni și nici nu pentru aceasta se căsătoresc. Da, femeile așa sunt: inițial doresc doar un bărbat bun, familist, apoi de i l-a trimis Domnul, se începe: aspect fizic, caracter etc. Deci, vrea și lupul sătul și oaia întreagă. Măcar l-ați cunoscut ca persoană? Căci inițial, aparențele înșeală și frumosul e în interior! De e numai problema exteriorului, atunci ar fi cazul să vă decideți ce vă doriți, însă de și interiorul, personalitatea lui nu vă este pe plac, atunci faceți o alegere. E corect să fim onești atât cu alții, cât și cu noi înșine. Puneți-vă la puct prioritățile ca să înțelegeți ce doriți dvs, apoi ascultați și vocea inimii, prin care vă vorbește Dumnezeu. La fine, o scoateți la capăt. Ar fi bine să vorbiți și cu duhovnicul, să cereți sfat și binecuvântare.

Domnul vă indică strada, vă trimite oamenii buni în ea, dar alegerea rămâne – proprie. Deci, să dea oricui alegerea corectă să fie spre mântuirea sufletelor dvs, nu înfrumusețare exterioară, căci aceasta trece ca floarea câmpului și ce rămâne după ea?

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.