Un sfat

0
0

Părinte aș dori să știu ce trebuie să fac ca să-mi găsesc un partener? De șase ani sunt tot singură și nu înțeleg de ce…

  • Paula a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Ce să faceți… Să așteptați să se facă voia Domnului, să întâlniți bărbatul just, de ați hotărât să întemeiați o familie, apoi cu binecuvântarea Domnului și preotului la Sfânta Taină a cununie să puneți temei sfânt la un început de drum. Însă de ați dorit ca noi să vă dăm soluția cum să-l găsiți, e ceva personal, fiecare alege în parte. Sigur că puteți sincer și umil, prin rugăciuni să cereți de la Domnul pe viitorul bărbat, pe care mai degrabă ori mai târziu vi-l va scoate în cale, întrebarea este: aveți nădejde și răbdare? Cu aceste două virtuți veți putea dobândi și partenerul dorit și nu numai… Fiți optimistă și lăsați-vă în voia lui Dumnezeu cu smerenie, cu râvnă în rugăciune și fapte bune să fiți și se va milostivi Mântuitorul către dvs.

Cereți și vi se va da, bateți și vi se va deschide, căutați și veți afla. Căci cine cere – dobândește, cine bate – o ușă i se va deschide și cine caută – găsește.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.