copiii

0
0

Bună ziua. Ce poate face o femeie pentru a-și feri copiii de violențele verbale ale soțului? El nu era întotdeauna așa, doar în ultimul timp s-a schimbat pentru că a început să bea, s-a luat după niște așa-ziși prieteni. Dacă el începe să o înjure și să o molesteze în prezența lor, ce ar trebui să facă ea? Ce se va alege de acești copii care cresc intr-un mediu violent? Este permis ca femeia să ia copiii și să plece de acasă? Sau să trimită copiii în altă parte, la bunici, de exemplu? Mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Nu e bine deloc… Așa situații sunt distrugătoare pentru familiile noastre. Să-l lăsați, e păcat. Pentru că, el va cădea în păcate mult mai mari rămânând singur din capul său. Este cazul să discutați la trezvie, când mintea stă la locul ei, cu multă dragoste, răbdare și sinceritate. Eu, sunt sigur că diavolul nu a reușit într-atât să-i întunece mintea încât să fie gata să se lepede și de familie și de apropiați doar de dragul păcatului…

Arătații dragostea Dvs. Prin răbdarea voastră, vă veți dobândi sufletele voastre. Și nu doar ale voastre, dar, cu ajutorul Domnului și al lui! Dar vă rog, ajutați-l să se ridice!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.