0
0

Bună ziua. Mă aflu într-o dilemă. E post, verişoara/prietena mea cea mai bună face nuntă (ceea ce nu e bine să se faca în post) şi sunt invitată. Dacă mă duc, încalc o poruncă a lui Dumnezeu, dacă nu mă duc, mă vor avea de „nesimţită”. Ajutaţi-mă cu un sfat vă rog. Mersi!

  • You must to post comments
0
0

Nu cred că sunteţi cea mai bună prietenă, pentru că dacă aţi fi fost, aţi fi iubit-o şi nu ia-ţi fi dat voie să săvârşească un păcat atât de mare, adică să-şi săvârşească nunta în post! Vedeţi care e chestia! Sunt păcate personale, în care noi, nu-i implicăm pe cei din jurul nostru! Dar sunt şi dintre cele păcate, care-i implică pe toţi! Este şi cazul prietenei Dvs. Nu destul că ea păcătuieşte! La păcatul său, ea este nevoită  să-i atragă şi pe toţi cei din jur, prieteni, rude, cunoscuţi! Sincer, apare întrebarea: Prietena Dvs. crede în Dumnezeu? Dacă da, cum a ajuns, să-L batjocorească? Dacă nu, îmi pare foarte rău pentru ea şi pentru soţul ei! Oricum îmi pare rău de ei!

Părerea mea, este că nu trebuie să vă faceţi părtaşi păcatului lor! Omul este bine să împărtăşească cu cei din jur şi din scârbele şi din bucuriile lor! Dar nici într-un caz păcatului! Să vă aibă Dumnezeu în pază!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.