acatiste

0
0

Doamna ajută, părinte! Vă rog să-mi spunţi ce acatiste să citesc pentru a-mi aduce împăcare cu o persoană foarte iubită, dar cu care nu mai vorbesc în momentul de faţă. Aş vrea din tot sufletul să ne împăcăm. Vă rog din inimă să mă anunţaţi prin e-mailul de mai sus. Doamne ajută!

  • deliana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0
Dragă soră, ce acatiste să citești eu o să zic dar nu pe ele conta ci pe calitatea rugăciunii pe care o vei săvârși: deci Acatistul Maicii Domnului (Grabnic ascultătoare) , și
Rugăciune pentru împăcare, înţelegere şi înmulţirea dragostei
Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc, miluieşte, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.
Prot Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.