despre copii

0
0

Buă ziua! Am un băiat în clasa a VI-a şi am o mare problemă. Cu toate că este un copil silitor, cuminte, sensibil, ascultător, la vârsta lui cu frica lui Dumnezeu, este izolat de colegii lui; cum îşi face un prieten, colegii îi spun acelui prieten să nu se mai joace cu el. Fetele îl mai înţeleg (poate pentru că este frumos), dar dacă discută cu ele băieţii îi zic fătălau. Acest lucru îl doare, dar nu o arată şi nu o spune decât dacă îl întrebi insistent. Am discutat cu directorul şcolii, cu diriginta, dar toţi vor să fie imparţiali. Am fost şi la psiholog cu el, este perfect echilibrat. Sfătuiţi-mă ce aş putea să fac? Aştept cu interes răspunsul dvs. Vă mulţumesc .

  • VALENTIN a întrebat 12 ani ago
  • last edited o săptămână ago
  • You must to post comments
0
0

Ei lasă soră, că nu e tocmai cel mai strașnic lucru care i se poate întâmpla. De fapt, e timpul când și el trebuie să aibă mare înțelepciune, să nu se grăbească să-și facă orice prieteni, doar de dragul de a avea prieteni, ci dimpotrivă, să fie pe cât se poate de selectiv în acest sens, tinzând, să-și aleagă cu multă atenție. Ba dimpotrivă, și Dvs. mare accent trebuie să puneți pe acest moment știind foarte clar că tinerii de vârsta sa sunt tocmai la vârsta experimentelor: îi interesează țigara, îi interesează și alte momente. Așadar, nu-l forțați tocmai acum să-și facă prieteni doar de dragul de ai avea. Iar în rest, nu vă neliniștiți. Va mai trece puțin timp și va reuși să atragă de partea cumințeniei lui pe alții. Și, nu trebuie neapărat el să fie prieten cu cineva. Ar fi frumos ca ceilalți, să-l dorească pe fiul Dvs. în gașca lor.

Acum, vă mai sfătui să citiți încă câteva răspunsuri la subiectul educației copiilor oferite de administratorii noștri, pe care le puteți afla aici!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.