dati-mi o indrumare

0
0

Cinstite părinte, acum un an am cunoscut un bărbat însurat în acel moment, mă rugam mult la Domnul şi am fost ispitită şi m-am îndrăgostit foarte tare de el. El a părăsit familia lui, avea un băieţel, şi s-a mutat cu mine şi a stat o săptămâna cu el şi şi-a dat seama că a greşit lăsând familia lui, dar în acest timp cât a stat cu mine am conceput un copil, a zis să renunţ la copil că el nu poate să uite familia lui. A trecut timpul şi soţia lui a divorţat de el, eu am păstrat sarcina şi acum am o fetiţă minunată, că este viaţa mea, fetiţa are 10 luni, dar el este plecat peste hotare şi o duce foarte rău acolo. A găsit o femeie cu 2 copii şi trăieşte cu ea…acum mă simt bine sufleteşte, dar părinţii mei vor ca eu să-mi găsesc jumătatea, dar eu nu simt că aş mai putea să îmi refac viaţa, că m-am dezămăgit enorm..

  • You must to post comments
0
0

Dragă Daria, în primul rând mărturisește-te neapărat! Toate pentru că, păcatul vă va urmări o viață întreagă și mustrarea de conștiință la fel. Mai apoi, sunteți pur și simplu datoare să vă refaceți viața. Nu aveți nici un drept să continuați să plângeți după timpurile trecute, sau, să credeți că așa e bine. Viața trebuie să meargă înainte. Copilașul, odată cu trecerea timpului va avea neapărat nevoie de tată, iar Dvs. de bărbat. Aceasta este rânduiala lui Dumnezeu de la facerea lumii și până astăzi, Slavă lui Dumnezeu!

Continuați-vă viața dragă soră, pocăiți-vă, lepădați-vă de cicatricile păcatului și aveți mare grijă, să nu mai cadeți din nou pradă fărădelegilor!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.