Pacat.

0
0

Sărut mâna, părinte, eu am mai degrabă o greutate sufletească pe care nu pot să o împart cu nimeni din frică de a nu-mi perde familia, de curând m-am căsătorit şi mulţumesc Domnului pentru binecuvântarea dată, însă cu trei ani în urma am prietenit cu un băiat, o prietenie sinceră şi curată, toţi din jur credeau că suntem pereche, dar de fapt nu era aşa, întro bună zi s-a întâmplat să-mi dau seama că de fapt îl iubesc foarte mult, lui nu i-a plăcut cele ce i-am zis, de atunci nu am mai vorbit, acum după ce m-am căsătorit îl visez în fiecare seară, şi nu înţeleg de ce, din senin îmi este dor de el, nu vreu să-i fac rău soţului, căci îl iubesc, dar nici nu înţeleg ceea ce simt, de ce îmi apare mie sentimentul de vinovăţie. Îmi cer iertare părinte şi aştept răspunsul foarte mult.

  • Victoria. a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Sentimentul de vinovăție își și are locul, altfel, nici nu poate fi! Toate, pentru că Sfânta Scriptură ne spune cu multă claritate: Să nu fii desfrânat. Iar Eu vă zic, că dacă ați gândit ați și păcătuit! Așadar, Mântuitorul precizează că omul și cu gândul păcătuiește și tot drept desfrâu i se socoate păcatul. Ori, Dvs., dacă doriți, cu gândul, tot infidelă îi sunteți soțului Dvs. Așa nu merge, nu se poate! Vă sfătui, să vă mărturisiți neapărat de gândurile care vă frământă. Mai apoi, ori de câte ori chipul celui tânăr își va face loc în inima și în sufletul Dvs. să-l alungați afară, de dorit cu rugăciunea. Ca exemplu, rugăciunea inimii: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătoasa”! Ori de faceți curățenie, ori de mergeți în transport, ori de sunteți în pat înainte de culcare, ziceți rugăciunea. Astfel, pas cu pas, patima va încetini. Mai apoi, manifestați-vă cât mai mult dragostea față de soțul Dvs.

Astfel, diavolul va înțelege că cu această patimă nu vă poate război și vă va lăsa în pace! Dar neapărat, mărturisiți-vă și insistați în rugăciune și în nădejde față de Bunul Dumnezeu!

Preot Iulian Rață


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.