viata de familie

0
0

Sărut mâna. Prima întrebare: sunt admise de biserică poziţiile în relaţiile intime dintre soţ şi soţie? Dacă nu, atunci cum ar trebui să procedez când soţul îmi impune acest lucru, să accept şi să mă prefac că mă simt şi eu bine? A doua întrebare: avem 2 copii şi ştiu sigur că, dacă ne vom lăsa în voia Domnului şi vom face alţi copii vom avea foarte multe probleme în familie cu socrii şi vor fi foarte multe certuri şi nu vom mai putea duce o viaţă liniştită alături de copii. Cum trebuie să procedez în acest caz, să ne protejăm în continuare pentru a fi linişte în familie sau să mai facem alţi copii, ştiind sigur că nu va mai fi linişte în familia noastră?

  • You must to post comments
0
0

Prima răspuns: Nu, Biserica nu aprobă, dar toate în familie trebuie să se facă în comun acord, adică, cu toată rușinea, dar trebuie să discutați cu soțul despre această problemă. La a doua întrebare răspunsul este tot o întrebare: Da, Dvs. cui doriți să-i placeți? Lui Hristos, sau socrilor. Dacă socrilor, faceți voia socrilor, dacă lui Hristos, faceți voia lui Hristos.

Și nu uitați să vă și rugați lui Hristos, iar El, știe cum să le rânduiască pe toate și pacea și dragostea și bunăînțelegerea și ajutorul material.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.