cat sa astept o promisiune de casatorie...

0
0

Sărut mâna, simt o durere în suflet care mă sufocă uneori şi aş vrea să vă rog să-mi spuneţi ce este de făcut în situaţia mea. Am avut o relaţie cu un băiat timp de 8 luni de zile, urma să ne căsătorim, însă el mi-a zis la un moment dat că ne vom căsători peste 2 ani. Durerea mea e că am locuit cu el şi m-a respectat până într-o zi în care a încălcat tot ce mi-a promis, în luna mai am fost la duhovnicul nostru să-i spunem situaţia, iar deşi a ştiut de la început cum sunt, când ne-am întors acasă i-am cerut să mă ducă la părinţii mei şi să încercăm să avem o relaţie aşa cum mi-am dorit eu şi cum a promis şi el că va face să ne fie bine de când m-a cunoscut. Am locuit la el pentru că mama lui murise de puţin timp, iar tatăl mereu se bucura să fim împreună, însă ştiu că asta nu e un motiv pentru care trebuia să fac un pas aşa de mare, dar am simţit alături de el durerea pentru mama sa şi mi-a promis că ne căsătorim cât mai repede la biserică. Când am venit de la spovedit, m-a lăsat acasă la părinţi, mi-a zis că mă iubeşte şi nu a mai venit după mine, dar nici nu m-a căutat ci doar eu l-am căutat până în clipa în care am simţit că e distant faţă de mine. Povestea e mai complicată, însă vreau să vă spun că mi-a zis că va veni cu verghetele la mine când va simţi că e pregătit şi speră să nu am pe altcineva. Sufletul meu e pulbere, îl iubesc şi nu m-am prefăcut în relaţia noastră, însă am rămas cu un te iubesc şi doar atât. Aş fi vrut să fiu în locul mamei lui şi să nu simtă durerea că a piedut-o, aş fi vrut să fac tot ce pot ca să înţeleagă că fără Dumnezeu noi nu putem trăi adevărat… cât ar trebui să aştept ca să mă caute? Tatăl lui mi-a spus printre lacrimi să stau la părinţi până când va veni el dupa mine şi că pe tatăl meu i-am urmat sfatul şi au trecut de atunci mai bine de jumătate de an fără măcar să mă sune. Mă iertaţi şi sper să primesc curajul necesar pentru a merge înainte în viaţă aşa cum va voi Dumnezeu.

  • silvia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Păi, sincer să fiu, chiar nu știu soră. Pentru mine, ar fi stranie o astfel de relație, mai ales că un proverb vechi spune că: ”Ochii care nu se văd, se uită”! Eu nu știu dacă o astfel de persoană merită așteptată. Nu vă temeți că se va căsători și, după nuntă iarăși va avea nevoie de pauze în relație, ca să-și vină în fire, ca să-și analizeze sentimentele sau, eu mai știu ce va inventa?

Nu cred că e sănătoasă o astfel de relație! Din punctul meu de vedere, ați greșit, trebuie să vă mărturisiți și să începeți o viață nouă, evitând călcarea prin aceleași farfurii ca în relația precedentă! Fugiți de relații trupești până la Taina Sfintei Cununii! Sunt aducătoare de moarte sufletească!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.