0
0

Sărut mâna, Părinte! Mai întâi de toate, vreau să vă mulţumesc din suflet pentru că aveţi răbdare şi luminaţi mintea noastră, dându-ne răspunsuri înţelepte la întrebările noastre. Am şi eu la Dvs. o întrebare care mă frământa de 10 zile şi nu pot să o înteleg. Sper mult să mă întelegeţi şi să mă luminaţi. Noaptea, pe 10 decembrie înspre 11 decembrie m-am simţit rău, m-a durut toată noaptea inima, deşi nu sunt bolnavă de boli cardiace, n-am închis un ochi toată noaptea. Înspre dimineaţă am aţipit şi am avut un vis. Mi s-a arătat în vis Slava Domnului, reprezentată printr-un car unde stătea Slava Domnului, acel car parcă era plin de nor, sau fum, ceaţă, nu se desluşea bine nimic ce se află în acel car, am văzut doar că mai erau trei bărbaţi îmbrăcaţi în haine lungi, cărora le-am desluşit clar faţa. În spatele carului acela am zărit un înger, i-am văzut numai capul şi aripile. Acel înger stătea lângă două roţi care păreau a fi formate din mai multe cercuri albe, fiecare cerc era în mijlocul altui cerc. Se făcea că în faţa acelui car unde stătea Slava Domnului erau mulţi oameni foarte răi, care încercau să se apropie de acel car să se lupte cu Domnul, dar imediat ce îndrăzneau să se apropie, aceşti oameni erau pe data mistuiţi de nişte flăcări scânteietoare de foc. În jur totul era parcă plin de nor, fum, era timp posomorât, străluceau doar flăcările care mistuiau oamenii cei răi. M-am trezit tulburată din acel vis şi nu-i pot înţelege tălmăcirea, şi nici nu ştiu dacă să-i dau împortanţă sau nu, vine oare el de la Domnul? Vă rog din suflet, Părinte să mă lămuriţi.Vă ofer scuzele mele dacă nu am elucidat clar visul. Mulţumesc din suflet.

  • Liliana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Draga sora! Este cazul ca sa mai uităm de vise… Îmi aduc aminte, de Prea Fericitul Părinte Pavel, Dumnezeu să-l odihnească cu drepții! Venise la el o creștină care îi spunea că a văzut în vis pe Maica Domnului, a văzut sfiniți, iar cu o seară în urmă, chiar Mântuitorul a venit la ea… Patriarhul a ascultat-o cu multă răbdare, după care ia dat un răspuns plin de înțelepciune: ”Soră, eu de zeci de ani sunt monah, de zeci de ani sunt preot și, acuma Patriarh, dar în toată viața mea, nu am văzut nici măcar un înger, iar Dumneata zici că ți s-a arătat Mântuitorul? Dute femeie și caută-ți de viața ta”! La acel moment, femeia s-a dus destul de iritată, dar peste câteva zile, a venit foarte veselă și plină de mulțumire: visurile încetase, iar ea își recăpăta-se liniștea și pacea din suflet. Cele năluciri nu erau altceva decât lucrări ale diavolului!

Cel mai potrivit, este să nu ne încredem în vise. Acestea sunt de la diavolul având scopul să ne tulbure liniștea și pacea din suflet, iar mai târziu, să ne ducă în căderi și mai mari! Călăuză să vă fie Sfânta Scriptură și învățăturile Sfinților Părinți!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.