Infidelitate

0
0

Sfătuţi-mă, vă rog, ce să fac şi cum să fac. Sunt căsătorită, am o familie bine aranjată cu 2 copii, un soţ care mă ţine pe palme şi e foarte tandru cu mine, financiar o ducem binişor, am un statut bine definit în societate, însă mă chinuie patima desfrâului, sunt într-o aventură cu un bărbat care după vârstă îmi vine ca tată, de câţiva ani. M-am şi spovedit, fac acatiste la Sf. Tomaida, Maria egipteanca, însă oricum. Nu ştiu ce să fac, îmi iubesc soţul, dar mă incită aventurile cu riscul major. Mi-e frica că într-o zi se va afla totul şi se va distruge tot. De evitat întâlnirile cu această persoană, după cum m-a sfătuit duhovnicul, e imposibil că e într-o relaţie strânsă cu soţul din mai multe puncte de vedere. Ajutaţi-mă vă rog, că simt că nu voi mai rezista şi că totdeauna adevărul iese la suprafaţă.

  • Agripina a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Am să continui mai târziu! Nu am muză și m-a înervat tare!Foarte mult îmi pare rău de Dvs., foarte foarte mult! Sunteți pe malul prăpastiei, aveți toate șansele să vă îndreptați în direcția opusă iar Dvs. doriți să vă aruncați în ea… De fapt, nu că ați dori să vă aruncați, mai precis așteptați să vă împingă cineva și acel cineva este nimeni altcineva decât diavolul desfrâului, care în momentul în care v-a dori să vă distrugă viața complet o va face cu multă ușurință. Acuma, este cazul să vă treziți soră!

Cu ce pot să vă ajut eu, atunci când Dvs. nu doriți să vă treziți? Dacă nici duhovnicul nu va ajutat, de ce credeți că eu vă pot ajuta! Este nevoie să vă lepădați de păcat Dvs. chiar cu riscul ca amantul să vă divulge secretul…

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.