impas

0
0

Sărut mâna, Părinte! Vă rog frumos să îmi spuneţi de ce credeţi Sfinţia Voastră că un soţ nu mai comunică cu soţia lui? Daţi-mi mai multe variante. Soţul meu nu vorbeşte absolut nimic cu mine, nu găseşte nimic de împărtăşit, este atât de taciturn şi de închis şi am luat-o şi cu binele şi cu trecutul vederii peste asta, el numai stă, mănâncă şi doarme. Azi dimineaţa i-am propus să mergem şi noi macar 1 zi undeva numai noi doi, să schimbăm decorul, poate o scurtă excursie la munte, undeva…a părut aşa de neinteresat de idee încât sunt rănită şi dezamăgită complet. La noi acasă nu vine nimeni şi noi nu mergem nicăieri. Doar eu şi copiii mergem la Sfânta Biserică şi abia aşteptăm să vină o Sărbătoare ca să participăm la Sfânta Liturghie. Oare credeţi că soţul nu mă mai iubeşte? O să spuneţi că trebuie întrebat el, dar nu vă imaginaţi că nu vorbeşte! Îmi vine să plâng, eu pot sta fără să vorbesc zile şi ani în şir, dar mă întristez pe zi ce trece, nu mai pot, izolarea lui mă face să mă izolez şi eu. Cum să îl scot din plictiseala şi dezinteresul în care a căzut şi din care nu mai vrea să iasă soţul meu? Vă mulţumesc pentru toate strădaniile de a răspunde cititorilor! Dumnezeu să vă ocrotească !

  • You must to post comments
0
0

Motive pot fi diverse. Nici eu și nici un altul, nu vi le-ar putea menționa pe toate, poate doar diavolul, care inventează motivele pentru supărări! Ce pot să vă spun… Unul dintre motivele tăcerii poate fi într-adevăr lipsa lui de dragoste și de atracție față de Dvs. Un al doilea motiv, poate fi insuccesul din viață. Dumnealui v-a promis multe, dar vede că nu poate realiza nimic și atunci, în loc dimpotrivă să-și afle aleanul în familie, preferă să se închidă în sine… Mai sunt și din ăștia. Mai sunt și firi pur și simplu retrase și tăcute… E destul de greu cu astfel de oameni! Ce e de făcut? Începeți cu rugăciunea. Dacă nu puteți vorbi cu omul despre Dumnezeu, vorbiți cu Dumnezeu despre om. Mai apoi, puteți face plimbări prin cele locuri, unde va-ți simțit cel mai bine alături de el și el alături de Dvs. Organizați întâlniri cu cei prieteni, cu care cândva va-ți simțit de excepție, arătații realizările de excepție din viața sa. etc!

Și cel mai important, încercați să-l aduceți pe Dumnezeu în viața Dvs. nu doar prin participarea la slujbe, ci și print-o relație vie și permanentă cu El a întregii familii!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.