Despre parintii mei

0
0

Pace tuturor! Mă numesc Cristian, am 15 ani. De mai bine de un an mă lupt cu faptul că de la mine din familie, nimeni nu merge la Biserică, pe când eu de un an deja merg. Dar tot timpul în acest an (din vara anului 2011 până în prezent) mă strădui să fac tot posibilul ca să-i aduc şi pe ei la Sfânta Biserică. Dar nu numai că părinţii mei nu vin la Biserică, ba mai mult, au fost cazuri când Biserica a devenit ca un vrăjmaş pentru părinţii mei, şi ei nu-mi permiteau să merg la Biserică. Dar Slăvit să fie Dumnezeu, că acum îmi mai permit ei cât de cât să merg, dar atât îmi este milă de ei că nu merg şi ei, şi încă trăiesc în concubinaj (fără Sfânta Cununie). Aş vrea mult ca şi ei să devie buni credincioşi şi să meargă şi ei la Sfânta Biserică. Vă rog pe toţi care doriţi să mă ajutaţi, ca să ne rugăm cu toţii pentru ei, Leonid şi Marina, ca Bunul Dumnezeu să-i Lumineze! Doamne Ajută! Mulţumesc pentru că nu aţi trecut cu vederea!

  • Cristian a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Frate, am fost într-u totul în pielea ta. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu părinții mei s-au și cununat și la Biserică au început a merge!

Nu deznădăjdui, Roagă-te! Insistă în rugăciunile tale către Dumnezeu! Și, dacă nu vor ei să vorbească cu tine despre Dumnezeu, vorbește tu cu Dumnezeu despre ei!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.