intrebare

0
0

Bună seara, Părinte. În urmă cu doi ani şi ceva am cunoscut un băiat, am vorbit vreo şapte luni şi ne făcusem planuri să ne căsătorim, dar din păcate au intervenit mai multe şi ne-am despărţit. Am mai avut şi alţi prieteni de atunci, dar gândul îmi stă tot la acest băiat, parcă nu pot să mai iubesc pe nimeni cu adevărat. Am greşit foarte mult, pentru că am avut relaţii împreună. Am 25 de ani, mă simt foarte singură, dezamăgită de viaţă. Îmi doresc foarte, foarte mult să mă căsătoresc, să am familia mea, pentru că timpul trece şi viaţa este scurtă. De multe ori stau seara şi plâng, şi mă gândesc când o să fiu fericită, cu ce am greşit aşa de mult?

  • You must to post comments
0
0

Cu ce ați greșit soră, nu știu, Dumnezeu știe! Vă sfătui, să faceți o mărturisire generală, pentru a fi sigură de faptul că problema fericirii Dvs. nu se ascunde în păcatele pe care le-ați comis de-a lungul timpului. Mărturisiți-vă din copilărie până în prezent. Ce ține de băiatul în cauză, eu zic, până nu vă ve-ți deprinde să trăiți în prezent și nu în trecut, viața Dvs. va rămâne grea în continuare. Trecutul și-a luat ce e al său, dar din pricina faptului că trăiți cu trecutul pierdeți atât prezentul cât și viitorul!

Treziți-vă la viață, mergeți mărturisiți-vă, împărtășiți-vă, scuturați-vă de tot ce e vechi și ziceți Doamne ajută unei vieți noi! Nu uitați, Cu noi este Dumnezeu! El, ne îndreaptă, el ne luminează, important e să strigăm către El, să-i cerem ajutorul!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.