0
0

Părinte, vă scriu în numele unei verişoare. A avut multe probleme din partea unei mătuşe, despre care se spune că mai umblă şi cu lucruri necurate. Verişoara mea în ultimii ani a redus legăturile cu ea. Astăzi sfânta vinere a reuşit să facă Sfântul Maslu şi să sfinţească casa, în timp ce era preotul acolo, această mătuşă a sunat şi a întrebat dacă să vină în vizită. Verişoara mea nu ştie ce să facă, să o primească în casă sau nu. Se teme că va încerca să îi facă din nou rău. Vreau să precizes că de când legăturile sunt mai reduse cu ea, se simte mai bine. Vă mulţumesc pentru timpul acordat şi aştept un răspuns.

  • mihaela a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Pe de o parte, desigur că viața noastră trebuie să fie o viață creștină, ceea ce presupune multă dragoste, inclusiv și față de vrăjmașii noștri! Pe de altă parte, confrații noștri așa numiți creștini, de cele mai dese ori sunt nu tocmai cei mai creștini!

Personal, vă sfătui să o primiți, dar, să aveți grijă de fiecare dată să însemnați cu semnul sfintei cruci casa, înainte de vizită, după vizita persoanei în cauză, când vă așezați la masă, spuneți rugăciunea împreună și însemnați masa cu Semnul Sfintei Cruci, chiar dacă este pregătită de Dvs, etc. Dacă ve-ți fi întrebată, puteți să spuneți că, așa se cuvine fiecărui creștin să facă. Și, nu vă temeți deloc de nimeni atât cât vă încredințați viața în Bunul nostru Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.